Stuguthyrning

Lugn och ro - för en eller flera

Uthyrning av semesterboende

Vi älskar våra vackra marker och vill gärna erbjuda fler att få uppleva hur rofyllt och vackert det är att få njuta en stund omgiven av lövskog och betesmarker, ensam eller tillsammans med ett större sällskap!

Gemensamt för våra två stugor är följande:

Här finns många vackra promenadstråk i den fina naturen som är kuperad med omväxlande öppen mark, bokskog och enefälader. Det finns gott om vilt och fågelliv i trakten. Store mosse som är närbelägen är en artrik fågellokal. Här är även ett perfekt område för vandringar och cykelturer.

Väldigt bra beläget för golfintresserade. Inom en radie på 22 km finns fyra golfbanor: Bosjökloster, Skyrup, Elisefarm, Hesslegården

Affär, apotek och bank finns i Sösdala, ca 6 km.

Bad: finns bl a i den mycket idylliska Bosarpasjön där det finns servering och bangolf. Avstånd 7 km

Sevärdheter: bl a Hovdala slott, Vetteryds gravfält www.hassleholm.se/kultur

Äventyr och upplevelser: Ziplines, klätterträd, höghöjdsbana se https://multilevel.se/

Basic Wash

6000 kr/veckan lågsäsong
7500kr/veckan högsäsong

Spragehuset

Spragehuset - ett bevarat 1800-tals hus

Mycket naturskönt beläget hus på gammal gård utanför Häglinge. Perfekt läge för att utforska Skåne. Huset är rymligt med stor bostadsyta och många rum.( ca 180 kvm ) omsorgsfullt renoverat och mycket trivsamt. Mysigt även om man inte är så många i familjen, men rymmer ledigt tolv personer.(maximalt 12+2 extrabäddar)

Vackert stort vardagsrum . Separat matrum. 2 badrum med toalett, dusch resp badkar, plus en extra dusch i källarplanet.

Köket fullt utrustat med spis, ugn, kyl frys, mikro kaffebryggare etc. Det finns tre sovrum med två sängar i varje, två enkelrum samt ett stort rum med våningssäng och extrabäddar.

I omgivningarna finns betesmarker där det går hästar, får, kor och kalvar. Vackra promenadstråk i den fina naturen som är kuperad med omväxlande öppen mark , bokskog och enefälader.

Det finns gott om vilt och fågelliv i trakten. Store mosse som är närbelägen är en artrik fågellokal.

Ostört och rofyllt läge i slutet av grusväg utan genomfartstrafik.

OBSMidsommar, jul och nyår särskilt storhelgspris! 

Super Wash

5000 kr/veckan lågsäsong
6000 kr/veckan högsäsong

Lönnebjersstugan

Lönnebjer - mer idylliskt blir det inte

Bekvämt och mycket trivsamt hus med hög standard. Unikt, rofyllt och ostört läge i underbar omgivning av lövskog och betesmarker. Här kan man njuta av tystnaden, eller fågelkvittret, utan att störas av trafikljud eller annan bebyggelse. 

Ligger på de gamla vulkankullar. Ändå nära till civilisationen, några hundra meter ut till vägen mellan Häglinge och Sösdala, som ligger ca 4 km bort. 

Vacker utsikt över beteshagar o stengärdsgårdar. Stor trädgård med fruktträd och flera uteplatser. Eldstad i vardagsrummet. Härlig altan utanför köket. Ca 70 kvm i 1,5 plan. På ovanvåningen en dubbelsäng och en bäddsoffa som kan bäddas till två separata sängar om så önskas. En bäddsoffa för två personer på nedervåningen. 

Köket modernt och fullt utrustat med induktionsspis, ugn, kyl, frys, kaffebryggare etc. Vackra promenadstråk i den fina naturen som är kuperad med omväxlande öppen mark, bokskog och enefälader. 

Enstaka dygn kan ej bokas tidigare än 8 dagar i förväg.