Naturbeteskött

Hur har våra kor det?

Här på Nygård lever korna ett liv i flock där de till största del går fritt betande i både kuperad och öppen terräng. Här får de vara kor från dag ett och enda in i det sista. 

De slaktas, hängmöras och vakuumpaketeras på  ett närbeläget småskaligt slakteri. Transporttiden dit är kort, och djuren tas om hand omedelbart.

När du beställt din köttlåda innehåller den hängmörat  Anguskött av bästa kvalitet. Köttet är finstyckat, vakuumpacketerat med etiketter och färdigt att stoppa in i frysen – bättre blir det inte!


Varför ska du köpa svenskt naturbeteskött?

Visste du att svenskt kött innehåller lägst antibiotikaprocenten i hela EU? Eller att svenskt nötkött har lägre klimatpåverkan än importerat? För oss är valet självklart – men för dig som fortfarande undrar varför du bör välja svenskt naturbeteskött rekommenderar vi dig att kolla in nedanstående tre länkar!

Beställ din köttlåda här!

Här uppdaterar vi omgående när nästa leverans beräknas vara redo för avhämtning. Med tanke på att vi säljer efterhand som vi slaktar så kan det vara en god ide att höra av sig i förväg och anmäla sitt intresse för att köpa en köttlåda när nästa tillfälle ges. 

Köttlåda - liten

ca 11-14 kg

175 kr/kg

Färskasse

3-12 kg

pris beroende på mängd

Köttlåda - stor

ca 21-26 kg

165 kr/kg